0800 21-4343

29 серпня - День стартериста!


Два роки тому ми започаткували професійне свято спільноти стартеристів - День стартериста, який святкуємо 29 серпня (у день народження Чарльза Кеттерінга, винахідника сучасної версії стартера).

 

Цього року, у зв’язку з широкомасштабною війною, це свято (хоча не свято, а загалом професійна спільнота стартеристів) набуває дуже особливого сенсу. 

Усі зараз воюють на своїх фронтах, і ми з вами - не виключення. Хтось воює буквально, а хтось - на своєму професійному полі, допомагаючи як цивільним зі справністю автомобілів, так і військовим у межах (а часто - й на межі) своїх ресурсів.

 

Ми, як компанія, не є виключенням і з перших днів також допомагаємо агрегатами та запчастинами під конкретні запити військових.

 

Цього року до Дня стартериста ми вирішили підсилити наш професійний фронт, бо об’єднавшись - ми зможемо допомогти більше і якісніше! 

 

Для цього ми створили телеграм-групу “Стар-ген допомога силам оборони” та запрошуємо Вас долучитися до неї за посиланням https://t.me/+iro9vl04cMY2YmJi

 

Чим буде корисна ця група:

  • пошук конкретних стар-ген запчастин чи агрегатів для військової техніки, яка приймає участь в обороні Держави; 
  • ми як компанія, частково будемо долучатись до ваших ремонтів військових авто запчастинами або агрегатами - для цього потрібно буде лише невелика заявка і фотозвіт;
  • у групі можна ділитися контактами конкретних професіоналів в конкретному регіоні для стар-ген допомоги військовим автомобілям;
  • а також обмінюватися інформацією щодо особливостей стар-ген ремонту військової техніки та шукати допомоги серед професійної спільноти стартеристів.

 

Разом - до перемоги!

 

Слава Україні!

Героям слава!

29-08-2022