0800 21-4343

Як розшифровувати артикули постачальника PSH


Любі наші партнери!

 

Як ви вже встигли помітити (сподіваємось:), наш асортимент минулого року поповнився ще одним постачальником - компанією PSH (Pos Service Holland). Необхідність розширення лінійки постачальників диктував нам ринок, оскільки жоден постачальник не може самостійно на 100% задовольнити потреби ринку в асортименті та наявності.

 

Компанія PSH виробляє якісну продукцію стартерно-генераторного сегменту під власним брендом Plus Line в трьох лінійках (Plus Line Selected, Plus Line Original, Plus Line Pro), а також упаковує та продає оригінали. 

 

Продукція цього постачальника у нас представлена під його ж артикулами, які можна легко впізнати і, до того ж, “зчитати”, адже в 12 цифрах артикулу зашифрована важлива інформація про продукт.

 

Ділимось з вами лайфхаками, як читати артикул PSH (клікайте на назву категорії, щоб перейти до світлини та збільшуйте масштаб зображення)

 

СТАРТЕРИ

 

ГЕНЕРАТОРИ

 

ЗАПЧАСТИНИ

 

Також для зручності ділимось електронною таблицею, де консолідована уся інформація.


Ми продовжуємо працювати над наповненням інформації по продукції постачальника PSH - фото, характеристики, кросування, застосування. Якщо по якійсь конкретній позиції, що вас цікавить, у нас на сайті ще не повна інформація - підглянути можна в каталозі PSH, а також можете сміливо звертатись до наших менеджерів - з усім допоможемо розібратись!

04-09-2023