0800 21-4343

Вітаємо з Днем стартериста!


Restart вітає усіх партнерів з Днем стартериста!

 

Передісторія стартера

Ще до 1910 року двигун автомобіля заводили механічною ручкою, яка, крім того, що кожен її поворот рухав автомобіль вперед і водію треба було умудритись на ходу заскочити в авто і не потрапити під колеса, ще й часто давала “здачу”. У 1908 році удар заводної ручки Cadillac переламав щелепу Байрону Картеру, що спричнило пневмонію, від якої він і помер.

Тоді власник компанії Cadillac поставив задачу своїм інженерам розробити автоматичний стартер, з чим вони успішно і справились. Але було одне але - цей стартер ніяк не влазив під капот автомобіля і тому лишався все ще нефункціональним.

І саме на цьому місці в цій історії з’являється Чарльз Кеттерінг, засновник компанії Delco, який фактично офункціоналив стартер та став праотцем сучасної його версії.

 

Передісторія Дня стартериста

Працюючи на ринку стартерів та генераторів понад 20 років разом з нашими партнерами, клієнтами, постачальниками, контрагентами, ми відчуваємо приналежність до професійної спільноти. Можливо, нас, стартеристів, не видно - але від нас залежить дуже багато, адже старт має значення!

Тому вирішили об’єднати нас усіх особливим атрибутом - професійне свято День стартериста, яке ми започаткували ще минулого року.

А датою святкування обрали 29 серпня - день народження Чарльза Кеттерінга, про якого розповідали вище.

 

День стартериста сьогодні

 

Цього року святкуємо три дні - з 30 серпня по 1 вересня.

 

В цей період фіксуємо для усіх клієнтів курс НБУ!

Як це працює та чому це вигідно?

✔ Курс НБУ завжди нижчий, ніж ринковий курс, тому усі ціни в гривнях - нижчі.

✔ Фіксований при покупці курс НБУ дозволить Вам не турбуватись про курсові коливання, адже усі гривневі рахунки, виставлені впродовж акційного періоду, також фіксуються та дійсні в межах умов відтермінування!

Наприклад, в період з 30 серпня по 1 вересня Ви здійснили покупку на 26645 грн. (1000 дол. по курсу НБУ 26,645) та оплачуєте рахунок в межах обумовленого періоду відтермінування через 7 днів. Тоді 26645 грн = 1000 дол., навіть за умови, якщо ринковий курс чи курс НБУ будуть вищі.

✔ Якщо ж в межах періоду відстрочки Ви будете оплачувати рахунок, і ринковий курс раптом буде нижчим, ніж зафіксований нами на День стартериста, кошти зарахуються по нижчому курсу.

✔ Усі оплати від клієнтів в період з 30 серпня по 1 вересня будуть зараховуватись по курсу НБУ.  

 

 А також впродовж трьох днів для усіх покупців - маленький приємний сюрприз, про який, звісно, не розповімо, щоб залишався сюрпризом:)

20-08-2021