0800 21-4343

AutoStart - офіційний дистриб'ютор PSH в Україні!


Ділимось з вами гарним візуальним доказом нашого офіційного дистриб’юторства з постачальником PSH, в асортименті якого є власний бренд Plus Line (про який ви вже трохи знаєте), Robarcko, Wood Auto, а також SEG (той самий улюблений вами BOSCH в стартерно-генераторному сегменті) та інші оригінальні виробники. 

 

Трохи про компанію:

Pos Service Holland — міжнародна оптова компанія, яка продає стартери, генератори та комплектуючі власних брендів (Plus Line, Robarcko, Wood Auto), а також є імпортером різних ОЕМ агрегатів та компонентів таких брендів, як Bosch, Denso, Mahle, SEG, Valeo та інших. Маючи філії в Нідерландах, Франції, Іспанії, Польщі, Великобританії, Китаї та Тайвані, а також представництва в кількох інших країнах, PSH обслуговує клієнтів по всьому світу.

 

Місія компанії Pos Service Holland - продавати повний асортимент високоякісного оригінального обладнання, відновлених продуктів і товарів під власними торговими марками, а також надавати клієнтам суперсервіс та глибоку експертизу в продуктовій лінійці.

 

Однією з важливих переваг компанії PSH є наявність в асортименті ексклюзивних агрегатів для лакшері автомобілів, вантажної спецтехніки, військового спецтранспорту, вантажних суден, потягів. Тому, якщо є запити щодо таких позицій - залюбки допоможемо вам з ними.

 

В нашому асортименті великий вибір продукції PSH власного бренду Plus Line, під яким представлені нові стартери та генератори з комплектуючими найвищої якості.

Три лінійки продукції бренду +Line (Plus Line) - Selected, Original, Pro створюють якісну пропозицію агрегатів для вашого клієнта на будь-який гаманець.

Також маємо широкий асортимент ОЕМ агрегатів та комплектуючих від PSH. 

Зорієнтуватись у тому, що ж саме лежить в коробці, допоможе шпаргалка-розшифровка артикулів PSH, а також логотип бренду на зображенні товару на сайті, що відповідає бренду в коробці.

 

Насправді, найкласнішим доказом нашого офіційного дистриб'юторства продукції PSH є саме асортимент та наявність їхньої продукції у нас на складі! До кольору, до вибору!

 

Підбирайте, купуйте і приходьте ще:)

04-09-2023